Három hangulat egy helyen: Kávézó, Étterem, Galéria. Szeged, Kárász utca 17. asztalfoglalás: +36 20 483 3711

LOBBY CAFÉ Galéria művészeti bemutatói

3. 2015. január –

Hegedűs Tünde festőművész farsangi, karneváli alkotásai

Madarassy István ötvös-szobrászművész alkotásai

 

 

2. 2014. december –

Madarassy István ötvös-szobrászművész alkotásai

Budapesten élő és alkotó, több műfajban dolgozó, autonóm művész, munkásságát az anyag és az alkotás tisztelete jellemzi. Alkotásaiból sugárzik a mély, keresztény hite és a magyarság történelméhez, a nemzet múltjához való kötődése. Egyik legismertebb munkája a Szent Istvánt és Gizella királynét ábrázoló szoborpárja lett, amelyet a magyar államiság millenniuma alkalmából rendezett megemlékezésen a köztársaság elnöke és a miniszterelnök, II. János Pál pápának ajándékozott. 1973-tól rangos hazai és külföldi, egyéni és csoportos kiállításokon mutatja be alkotásait. Folyamatosan bemutatja munkáit Olaszországban, Németországban. A magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének, a DunapART Művészeti Társaság, az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia tagja. Ravennában a Dante Biennale aranyérmét kapta a „Pokol kapuja” műve. A Köztársasági Elnök Érdemérme kitüntetést kapta Mádl Ferenctől.

1. 2014. november –

NÍVÓ VilágGaléria Gyűjtemény darabjai

Hegedűs Tünde festőművész alkotásai

A NÍVÓ VilágGaléria Gyűjtemény program célkitűzése a magyar művészek és alkotók népszerűsítése, bemutatása a nagyvilágban. Szoros kapcsolatot kialakítva a Magyarországon és a határon túl élő alkotó magyar művészekkel, a piaci esélyegyenlőségeiket kívánja segíteni Európában, a Világban. A programba bekapcsolódó művészek alkotásai bekerülnek és eljutnak Európába és más számos országába, kiállítóhelyére. A NÍVÓ Gyűjtemény lehetőséget ad a hazánkban és a határainkon kívül is alkotó magyar származású művészek számára, hogy részesévé váljanak belföldi és nemzetközi kiállítás sorozatoknak. A program egyedülálló módon, széleskörű nemzetközi piacokhoz és ismertséghez juttatja el a magyar művészek hírnevét.

A NÍVÓ Gyűjtemény 2014. évben bemutatásra került Mexikóban, a Cancunban megrendezésre kerülő VII. Magyar Fesztiválon, a IV. Magyar Világtalálkozón, a SYMA Rendezvényközpontban, több tízezres látogatói kör előtt. Továbbá június hónapban Franciaország, Sochauxban, a Mals Galériában, majd két alkalommal Párizsban. Magyarország különböző városaiban folyamatosak a bemutatások.

 

 

HEGEDŰS TÜNDE, Szegeden élő festő és szobrászművész

 

A szegedi Feketesas Kultúrális és Művészeti Szalon tulajdonosa, a panoráma Világklub Művészeti Galériájának vezetője, a Floridában bejegyzett Worldwide World Peace marker Project magyarországi művész világbéke nagykövete. Egyéni kiállításai világszerte folyamatosak, alkotásai Európában és Amerikában is ismertek, munkái Japánban, magángyűjtők birtokában is megtalálható. A párizsi Atteliers de Ménilmontant Művészeti Egyesület minősített alkotója. 2014 májusában a Világ Magyarságáért művészeti díjban részesült.

 

 

OPENING HOURS

© Lobby Café 2014. Szeged

Monday-Thursday

Friday

Saturday

Sunday

10.00-22.00

10.00-23.00

10.00-23.00

10.00-20.00

sysop@lobbycafe.hu